top of page

ALMOND & COCONUT

Zijdezacht

Eén van onze subtielere geuren, leunt zeker niet aan bij de gekende vanille-kokosgeur.

Amandel en kokos geven deze geur een zachte, warme toets. De onderliggende combinatie van bergamot en amber

-twee van onze favorieten- 

zorgt precies voor de juiste balans.

100 ml

7 zwarte fiber stokjes

Gaat tot 6 maanden mee

Verpakt in een witte doos

Bevat Benzyl salicylate, Coumarin, Linalool, alpha-Methyl-1,3-benzodioxole-5-propionaldehyde, alpha- Pinene, p-t-Butyl-alpha-methylhydrocinnamic aldehyde.

DETAILS
INSTRUCTIES
VEILIGHEID

 

DETAILS

 

100 ml

7 zwarte fiber stokjes

Gaat tot 6 maanden mee

Verpakt in een witte doos

Bevat  Benzyl salicylate, Coumarin, Linalool, alpha-Methyl-1,3-benzodioxole-5-propionaldehyde, alpha- Pinene, p-t-Butyl-alpha-methylhydrocinnamic aldehyde.

INSTRUCTIES

 

Om de stokjes in het flesje te plaatsen, schroef je de gouden dop los zodat je het beschermende binnendopje kan verwijderen. Jouw geurset wordt geleverd met een aantal fiber stokjes waarvan wij ervaren dat deze over een langere periode heen heel efficiënt werken. Dit betekent dat je ze niet hoeft om te draaien. Wens je toch een extra geurversterking, probeer de vloeistof dan voorzichtig wat rond te draaien in het flesje.

VEILIGHEID

We weten dat we erop kunnen vertrouwen dat je verstandig omgaat met geurstokjes. Maar voor het geval je een kleine herinnering nodig hebt, volgt hier wat advies dat jou, jouw dierbaren en huis veilig moet houden.

Drink nooit de inhoud van uw diffuser en houd altijd buiten het bereik van kinderen en huisdieren. De vloeistof kan schade veroorzaken als deze in contact komt met andere oppervlakken, dus plaats deze op een resistent oppervlak. Wees voorzichtig als u de rietjes verwijdert, omdat ze kunnen druppen. Als u een allergische reactie, huid- of oogirritatie ervaart, spoel dan met zeep en/of water en/of neem contact op met een arts.

Klik hier voor informatie over onze verdelers en pop-up activiteiten

bottom of page